Please update your Flash Player to view content.

Aankondiging vakbondsactie 24 november 2014

Hier vindt u meer info m.b.t. de aangekondigde vakbondsactie van 24 november.

Reizigers kunnen maandag vanaf 6.30 uur terecht op www.delijn.be voor een overzicht van ritten die niet rijden.
Wij raden hen aan een alternatief achter de hand te houden.

Memorial Garden in Londen

In 2013 verzamelden Vlaamse schoolkinderen Britse aarde op een 70-tal begraafplaatsen van Wereldoorlog I.
De leerlingen van 5EMT 2013 deden dit op het Belgrade Cemetry in Namen. De juten zakken met Britse grond werden op 11 november 2013 plechtig ingehuldigd onder de Menenpoort in Ieper en nadien naar Londen gebracht.
De aarde werd er gebruikt om een herdenkingstuin aan te leggen, de Flanders Fields Memorial Garden.

Deze herdenkingstuin werd op 6 november 2014 officieel geopend door de Britse Queen en in aanwezigheid van onze koning Filip en minister-president Geert Bourgeois.
Op 9 november was er een herdenkingsmoment waarbij een delegatie van Vlaamse en Britse scholen, waaronder het O.L.V.-Lyceum uitgenodigd was.

Het werd een onvergetelijke ervaring!

Gebedsviering overledenen

Op donderdag 6 november 2014 om 12u30 vindt de jaarlijkse gebedswake voor de overledenen plaats in de koepelzaal.

We denken dan samen dankbaar terug aan onze overledenen.

Iedereen is van harte welkom. Hier kan u de uitnodiging nog eens bekijken

Parijsreis 2014

58 vijfde- en zesdejaars sluiten het schooljaar af met een fantastische Parijsreis!
Hier enkele sfeerbeelden.

Handboeken 2014

De boekenlijsten zijn vanaf 20 juni beschikbaar op de site van Standaard Boekhandel:
www.standaardboekverhuur.be

Italiëreis 2014

Vrijdag 4 april vertrekken weer heel wat 5e en 6e jaars op de tweejaarlijkse Italiëreis.
Via deze link kan je hun belevenissen op de voet volgen.

21/11/14
DW-rapport