Please update your Flash Player to view content.

Parijsreis 2014

58 vijfde- en zesdejaars sluiten het schooljaar af met een fantastische Parijsreis!
Hier enkele sfeerbeelden.

Handboeken 2014

De boekenlijsten zijn vanaf 20 juni beschikbaar op de site van Standaard Boekhandel:
www.standaardboekverhuur.be

Italiëreis 2014

Vrijdag 4 april vertrekken weer heel wat 5e en 6e jaars op de tweejaarlijkse Italiëreis.
Via deze link kan je hun belevenissen op de voet volgen.

Koffiestop - Campagne Senegal: plan(t) de toekomst

De 25-jarige Ibrahima wil, net zoals vele andere jongeren, zijn eigen toekomstplannen waarmaken. Liefst op het platteland, want daar is hij thuis. Maar de uitdagingen in Senegal zijn groot: er is een tekort aan water en de gronden zijn uitgeput. Vele jongeren trekken daarom noodgedwongen naar de stad, op zoek naar een job. Maar ook daar is het overleven.
Door te investeren in duurzame landbouw helpt Broederlijk Delen jongeren om hun eigen toekomst te planten.

Koffiestop

Op vrijdag 4 april van 15u tot 18u30 worden in onze school ten voordele van de campagne Senegal fruitsap, koffie,
brownies, cupcakes en plantjes verkocht.

We hopen op een gulle respons van ouders, leerlingen en leerkrachten!
Meer info op deze powerpoint

Wereldrecord Cups

De leerlingen van de eerste graad hebben maandag 24/02/14 met succes een aanval gedaan op het wereldrecord Cups...

Knappe prestatie van 349 deelnemende leerlingen. Nu nog tijdje afwachten of dat ook voldoende is voor het effectieve wereldrecord. Het kan enkele weken duren eer dit al dan niet gehomologeerd wordt. Maar evenzeer dikke proficiat aan alle betrokkenen!

De pers was ook aanwezig. Klik hier om de krantenartikels te raadplegen.
Klik hier om naar de fotogalerij te gaan, waar je heel wat foto's kan terugvinden

Op onze youtube-pagina staat de volledige recordpoging: Klik hier

Hieronder alvast een kleine video-impressie, gefilmd door onze burgemeester Wim Dries:

13u00: welkom
eerstejaars