Please update your Flash Player to view content.

Op woensdag 22 oktober vertrekken 64 laatstejaars samen met 7 begeleiders op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela.
Volg de dagelijkse gebeurtenissen op hun blog :

Gebedsviering overledenen

Op donderdag 6 november 2014 om 12u30 vindt de jaarlijkse gebedswake voor de overledenen plaats in de koepelzaal.

We denken dan samen dankbaar terug aan onze overledenen.

Iedereen is van harte welkom. Hier kan u de uitnodiging nog eens bekijken

Gebedsviering overledenen

We denken dan samen dankbaar terug aan onze overledenen.

Iedereen is van harte welkom. Hier kan u de uitnodiging nog eens bekijken

Parijsreis 2014

58 vijfde- en zesdejaars sluiten het schooljaar af met een fantastische Parijsreis!
Hier enkele sfeerbeelden.

Handboeken 2014

De boekenlijsten zijn vanaf 20 juni beschikbaar op de site van Standaard Boekhandel:
www.standaardboekverhuur.be

Italiëreis 2014

Vrijdag 4 april vertrekken weer heel wat 5e en 6e jaars op de tweejaarlijkse Italiëreis.
Via deze link kan je hun belevenissen op de voet volgen.

Koffiestop - Campagne Senegal: plan(t) de toekomst

De 25-jarige Ibrahima wil, net zoals vele andere jongeren, zijn eigen toekomstplannen waarmaken. Liefst op het platteland, want daar is hij thuis. Maar de uitdagingen in Senegal zijn groot: er is een tekort aan water en de gronden zijn uitgeput. Vele jongeren trekken daarom noodgedwongen naar de stad, op zoek naar een job. Maar ook daar is het overleven.
Door te investeren in duurzame landbouw helpt Broederlijk Delen jongeren om hun eigen toekomst te planten.

Koffiestop

Op vrijdag 4 april van 15u tot 18u30 worden in onze school ten voordele van de campagne Senegal fruitsap, koffie,
brownies, cupcakes en plantjes verkocht.

We hopen op een gulle respons van ouders, leerlingen en leerkrachten!
Meer info op deze powerpoint

17/10/14
Dagwerkrapport