Opendeurdag Lyceum Genk

11 mei 2019 (doorlopend van 14 uur tot 18 uur)

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Popel je om aan jouw middelbare schoolcarrière te beginnen? Het Onze-Lieve-Vrouwlyceum in Genk is een ASO-school voor jongens en meisjes. Onze school biedt onderwijs op hoog niveau, in een warme omgeving:

• Enerzijds is en blijft het Lyceum een doorstroomgerichte ASO-school. Een school die kinderen discipline bijbrengt, hun kennis bijspijkert en hen zelfredzaam maakt. Kortom, een omgeving die jongeren klaarstoomt voor hogere studies en een succesvolle professionele loopbaan.
  • Anderzijds zijn we een heel warme school. In onze kleinschalige campus bieden we leerlingen structuur en leggen we nadruk op emotionele ontwikkeling en sociaal contact.

Programma

Van 14u tot 18u kan je in onze school terecht om de sfeer op te snuiven of om deel te nemen aan één van onze activiteiten (Reis rond de wereld, muziek, waterraketten, paletten lounge maken).

• Om 15 uur is er een algemene toelichting voor alle ouders over de werking van de school
  • Gelijktijdig kunnen toekomstige leerlingen deelnemen aan een verrassende proefles. Je kan kiezen uit een les ‘Latijn’, ‘STEM’, ‘natuurwetenschappen, ‘artistieke vorming (beeld)’ of ‘proeven van Engels‘.
  • Laat je op sleeptouw nemen door een leerkracht of leerling voor een individuele rondleiding op onze campus
  • Stel je ultieme vragen bij een hapje en een drankje
  • Tot slot is er uiteraard de mogelijkheid om je zoon of dochter in te schrijven.

Inschrijven

Schrijf je in voor de opendeurdag en reserveer jouw plaats in één van de proeflessen:

Contactpersoon bij vragen:

Ilse Doumen