Opendeurdag Lyceum Genk

5 mei 2018 (doorlopend van 14 uur tot 18 uur)

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Popel je om aan jouw middelbare schoolcarrière te beginnen? Het Onze-Lieve-Vrouwlyceum in Genk is een ASO-school voor jongens en meisjes. Onze school biedt onderwijs op hoog niveau, in een warme omgeving:

• Enerzijds is en blijft het Lyceum een doorstroomgerichte ASO-school. Een school die kinderen discipline bijbrengt, hun kennis bijspijkert en hen zelfredzaam maakt. Kortom, een omgeving die jongeren klaarstoomt voor hogere studies en een succesvolle professionele loopbaan.
  • Anderzijds zijn we een heel warme school. In onze kleinschalige campus bieden we leerlingen structuur en leggen we nadruk op emotionele ontwikkeling en sociaal contact.

Programma Opendeurdag

Ben je op zoek naar zo’n warm nest, waar je jouw vleugels kan uitslaan? Spring dan zeker binnen op de opendeurdag voor alle twaalfjarigen (en hun ouders). Van 14u tot 18u biedt het Lyceum doorlopend een rijk gevuld programma aan:

• maak kennis met drie grote keuzerichtingen in het eerste jaar (Latijn, STEM en moderne wetenschappen) tijdens de infomarkt en verschillende infosessies
  • neem een kijkje achter de schermen van ons internaat
  • geniet van een optreden van het schoolkoor of één van de andere activiteiten
  • leer toekomstige klasgenoten, andere ouders en leerkrachten kennen bij een hapje en een drankje
  • schrijf je officieel in… en reserveer je plekje in het eerste jaar

Wil je al zeker zijn van een plaats op de schoolbanken van het Lyceum volgend jaar? Dat kan, simpelweg door jouw contactgegevens door te mailen naar onze school

Breng je vriend(innet)jes mee

Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs… en breng gerust jouw vriendjes en vriendinnetjes mee.

Contactpersoon bij vragen:

Ilse Doumen